Locaties

Diverse overzichten van activiteiten per “thema” locatie. Klik op onderstaande links of banners voor het overzicht!

Wat nieuw is (en vanuit de behoefte vanuit onze gebruikers) om de activiteiten te groeperen per “thema”locatie. Alleen de beheerders van Den Helder Agenda kunnen dit bepalen aan de hand van vraag en aanbod. Mocht je specifieke vragen hebben over het gebruik van Den Helder Agenda, kun je deze altijd stellen via onze contactformulier!

 

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

 

Over het gebruik van Den Helder Agenda

Dagelijks wordt de agenda bijgewerkt door onze gebruikers en ons team van beheerders met nieuwe activiteiten, markten, workshops, musicals, concerten, sportactiviteiten, dansvoorstellingen, uitgaansmogelijkheden en nog veel meer. Per periode of per rubriek/thema kun je zien wat er te doen is. De agenda is uniek en meertalig (NL/DU/EN) dus ook interessant voor toeristen! Want net als jezelf blijf je ook graag op de hoogte wat er allemaal te doen is in Den Helder! Door de actualiteit en de vele gebruikers van Den Helder Agenda wordt de agenda goed bekeken en goed gevonden door bijvoorbeeld Google – dit kun je controleren! 😉

Herken jij dit ook? Wil je zelf jouw eigen activiteiten promoten op de website van Den Helder Agenda of dat wij het voor je doen? En wil je jouw agenda op jouw website integreren met Den Helder Agenda? Of is jouw website toe aan een upgrade? Mis je soms enkele belangrijke activiteiten op de agenda? Genoeg vragen en mogelijkheden dus! 

Dus stel je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Nieuwe website Den Helder Links

 
DutchEnglishGerman