Gebruikersagenda

Rubriek gebruikersagenda

Onder deze rubriek komen de agenda’s te staan van gebruikers die Den Helder Agenda inzetten voor de promotie van hun activiteiten. Deze pagina is nog niet compleet aangezien de aantal gebruikers enorm gegroeid is in de afgelopen maanden. 

De activiteiten die onze gebruikers invullen zijn tevens terug te vinden in de verschillende rubrieken (sport, cultuur, horeca, muziek, kinderen, dansen etc etc) zodat de websitebezoekers snel kunnen vinden wat er te doen is (per rubriek) in Den Helder naar hun interesses.

Je eigen agenda op jouw website m.b.v. Den Helder Agenda

Den Helder Agenda kan ook ingezet worden om een eigen agendaoverzicht op jouw eigen website te creëren. Zoals je dit ook kunt zien bij de gebruikers Wijkplatform Stad Binnen de Linie, Cafe ‘t Boerenverdriet, Helderse Binnenstad (HOB Den Helder). Deze evenementen worden weergegeven in Den Helder Agenda die een enorm groot websitebezoekers heeft per maand (10K+) van de plaatselijke inwoners van Den Helder maar ook van veel toeristen buiten de stad én tevens óók op hun eigen website. Je hoeft maar 1 x het evenement in te voeren (dus je bent niet dubbel bezig). Hoe handig is dit? 😉

2, 3 of meer activiteiten op jouw eigen homepagina (nieuw)

Het is sinds kort mogelijk om de eerst volgende 2 tot 3 eigen activiteiten te vermelden op jouw eigen homepagina van de website. Dit kun je doen door middel van een Widget van Den Helder Agenda. En code dit je kopieer naar jouw homepagina zodat deze op de juiste manier wordt vermeldt! Uiteraard kunnen we je daarbij helpen en/of we nemen contact op met jouw websitebeheerder om dit te kunnen realiseren.

Hoe gebruik je Den Helder Agenda op jouw eigen website? Nog geen eigen website?

Heb je een WordPress website (voorwaarde gebruik DH Agenda) of heb je nog geen eigen website en je wilt ook gebruik maken van de functionaliteit van Den Helder Agenda. Neem dan gerust even contact met ons op. Wellicht kunnen we je ook daarbij helpen! 

Gebruikersworkshop Den Helder Agenda

Daar het aantal gebruikers enorm is toegenomen en omdat er toch altijd vragen zijn omtrent een aantal functionaliteiten. Gaan we 1 x per kwartaal gebruikersworkshops geven. We zijn hiervoor bezig met een aantal bedrijfslocaties die deze mogelijk willen faciliteren. De deelname van deze workshops is gratis. Heb je interesse in zo’n workshop? Vul hiervoor het deelnameformulier in!

Meer informatie over Den Helder Agenda

Mocht je ook gebruik willen maken van Den Helder Agenda en wil je meer informatie hierover? Neem contact met ons op via 06-55157539 of vul het contactformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.

Volg ons ook op Facebook  en Twitter!

denhelderagendaomslag001

DutchEnglishGerman