17 mei 2019 – Workshop Yoga en Hormonen # Chilll Yoga en Mind # Fit=Nice

By Visited 1873 times , 1 Visits today

Start datum: 17 mei 2019
Eind datum: 17 mei 2019
Tijd: 19:30 to 21:00

Telefoonnummer: 0223 759 576
Facebook

Locatie: pastoor koopmanweg 3 den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Hormonen hebben we allemaal in verschillende hoeveelheden en onderlinge verhoudingen. De hoeveelheid (vrouwelijke) hormonen en ook de verhoudingen veranderen voortdurend in ons lichaam. Gevoelens en jouw lichaam veranderen mee: zijn jouw hormonen in balans, dan ben jij zelf ook meer in balans. Dan voel je je energieker, helderder in jouw hoofd, meer ontspannen en gelukkiger.

Goed nieuws!! Met yoga kun je het (hormonale) klierstelsel en daarmee de aanmaak van hormonen beïnvloeden op een positieve manier. Dit betekent dat je jouw hormonen en emoties meer in balans kunt brengen en ook het verouderingsproces kunt vertragen.

Hormoonyoga kan helpen bij menstruatiepijn, PMS-klachten, stemmingswisselingen en overgangsklachten (bijvoorbeeld opvliegers, gewichtstoename, slapeloosheid, stijve gewrichten etc.)

Heb jij ook last van de schommelingen van jouw hormonen? Schrijf je dan in voor deze anderhalf uur durende workshop. Je maakt kennis met deze mooie vorm van yoga gericht op hormonale balans en daarmee balans in jouw lichaam en geest!

Datum: vrijdag 17 mei 2019
Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Fit=Nice, Pastoor Koopmanweg 3, Den Helder
Investering: 12,50 euro per persoon

Neem een warme trui/vest, warme sokken mee en eventueel een flesje water mee. Yogamatjes en toebehoren zijn aanwezig. We kunnen nog even nagenieten met een kop thee of koffie. Graag aanmelden via Messenger of een berichtje onder dit evenement. Graag tot gauw 😍 Groetjes Kirsty 🙏

Organisatie

Organisator :  Fit=Nice & Chill Yoga en Mind

Over de organisator :

Event categories: Evenementen, Sport en Workshop

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman