Woensdag 22 mei t/m 28 aug 2019 – Rondvaart- luncharrangement # Restaurant Stoom

By Visited 113 times , 1 Visits today

Start datum: 31 juli 2019
Eind datum: 31 juli 2019
Tijd: 12:00 to 14:00

Locatie: willemsoord 60d den helder

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Rondvaart met een historische reddingboot inclusief lunch in Restaurant Stoom:

Vanaf de steiger van het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers maakt u een leuke rondvaart door de binnenhaven van Den Helder in de historische reddingboot Johan de Witt.

De rondvaart duurt ongeveer 20 minuten waar onderweg verteld wordt over wat u allemaal ziet. Een heuse ontdekkingstocht op het water! Na afloop van de rondvaart wordt u verwacht in het naastgelegen Restaurant Stoom voor een heerlijke lunch.

In het arrangement is inbegrepen:

Rondvaart met lunch normaal: Kopje tomatensoep en 2 sneetjes brood waarvan 1 belegd met tonijnsalade en de ander met een Van Dobben kroket.
Rondvaart met lunch kind tot 12 jaar: Frietjes met frikandel, kroket of kibbeling of een pannekoek.

Er mogen geen honden aan boord en maximaal 12 passagiers kunnen mee. Dus vol = vol!

U wordt 10 minuten voor aanvangstijd verwacht voor de balie van het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Dit arrangement is exclusief entree voor het Reddingmuseum.

Restaurant Stoom

Restaurant Stoom is een plaats voor iedereen om te tafelen, te werken, te ontmoeten en vooral te genieten in een persoonlijke ambiance.

Restaurant Stoom ligt op een unieke plek in een prachtig monumentaal pand op Willemsoord, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Direct naast Theater de Kampanje, op loopafstand van het station en heeft ruime eigen parkeergelegenheid. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in Restaurant Stoom. Stoer en robuust, zoals het vroeger op de werf was. Voorpret onder het genot van een drankje, lunch of compleet diner? Wij zorgen dat u op tijd klaar bent voor de aanvang van de voorstelling.

Informatie >> Website restaurant Stoom

Wilt u direct bij uw voorstelling een theatermenu reserveren? Dat kan! Kies hieronder in het overzicht de gewenste datum en reserveer alvast uw tafeltje. Onze adviestijd voor aanvang theatermenu is tussen 17.30-18.00 uur.

Organisatie

Organisator :  

Over de organisator :

Event categories: Evenementen, Restaurant en Theater

Comments are closed.

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman