2 december 2018 – Winterdromen 2018 # Stadshal

By Visited 2262 times , 1 Visits today

Start datum: 2 december 2018
Eind datum: 2 december 2018
Tijd: 12:00 to 17:00

Telefoonnummer: 0223 674 664
Facebook

Locatie: Willemsoord 63 den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Informatie 2016

Winterdromen met foodplein, theater, muziek en mode

Zondag 27 november is alweer de vierde wintereditie van ZomerDromen. U kunt vanaf 12.00 uur terecht in onze kerststadshal om te proeven van diverse heerlijkheden, mooie spullen te kopen bij diverse kramen en te genieten van allerlei soorten muziek. Een heerlijke middag om alvast in de wintersfeer te komen!

De toegang voor WinterDromen is € 3,- p.p., kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis (kaarten alleen aan de deur)

Op zondag 27 november wordt voor de vierde keer WinterDromen georganiseerd in de Port of Den Helder Stadshal van De Kampanje. Van 12.00 tot 17.00 uur is het struinen langs mooie kramen, genieten van muziek, een modeshow, dansdemo’s door de leerlingen van Rik Niks, lekkere hapjes en komt u ook mooi straattheater in stijl tegen.

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een Wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. Bezoekers kunnen hier zeker terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst.

Dit jaar is er ook weer een foodplein. Hier staan onder andere Slagersatelier Duyzer, De Helderse Jongens en Vers in huis met artikelen en ideeën voor de feestdagen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zo kunnen ze tegen een kleine vergoeding iets moois maken bij Lydia de Loos of op de foto met Elsa.

Dansdemo’s en workshops
Vanaf 12 uur staan de leerlingen van Rik Niks op toneel in de KeyKegzaal. Zij dansen de sterren van de hemel in allerlei verschillende formaties. Er worden ook workshops voor kinderen gegeven

In de Stadshal staat een podium dat plaats bieden aan muzikanten uit de regio, solisten, duo’s en trio’s, met vanzelfsprekend een passend repertoire.
12.00 – 12.30 Jos van den Berg
12.45 – 13.15 Lars Groenink
14.15 – 14.45 The Pelican
15.45 – 16.15 Shanna Wal , Calvin Vliegen en Gerwin Bleker
16.30 – 17.00 Marinus en Roel

Modeshow
Om 13.30 en 15.00 betreden de

Den Helder – De zesde editie van Winterdromen vindt plaats op zondag 2 december. Het evenement wordt gehouden in de Stadshal en duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een Wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. Het publiek kan er terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst.

Op het foodplein, met onder andere Slagersatelier Duyzer, Bom Dia en Puur Dunselman, zijn heerlijkheden te koop om meteen van te genieten, maar ook om mee naar huis te nemen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Om 14.00 uur is er een gratis kindervoorstelling van Mister Geraldi. Ook zijn er demonstraties en workshops streetdance van Rik Niks Bodylanguage.

Modeshow en muziek
Om 13.30 en 15.15 uur betreden de modellen van Nameless de catwalk voor een modeshow. Tijdens de modeshow wordt feestkleding geshowd. Tussen de modeshows door is er live muziek. En dit jaar zijn op Winterdromen mooie levende standbeelden te bewonderen, zoals de Engel der Sereniteit of een prachtige Winterkoningin.

Tijdens WinterDromen zorgen de medewerkers van restaurant Stoom voor de lekkerste hapjes en drankjes. Heerlijke erwtensoep, warme chocomel met slagroom en apfelstrüdel, glühwein of een broodje warme beenham, het is allemaal te verkrijgen.

De toegang voor WinterDromen is 3 euro per persoon, kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis.

Organisatie

Organisator :  De kampanje Adres : Willemsoord 63 Mobiel : 0223 674 664 Email : info@kampanje.nl Website : https://www.kampanje.nl/home/

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info@kampanje.nl
Website: https://www.kampanje.nl/home/
Telefoon: 0223 674 664

Event categories: Evenementen en Kerst

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman