17 & 18 augustus 2019 – Vis op de Plint 2019 # Willemsoord Den Helder

By Visited 7317 times , 1 Visits today

Start datum: 17 augustus 2019
Eind datum: 18 augustus 2019
Tijd: 12:00 to 20:00

Facebook

Locatie: Willemsoord Den helder

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Dit weekend Vis Op De Plint!

Het wordt weer een leuk eet en muziek feestje!

Zet jezelf snel op aanwezig:

https://www.facebook.com/events/1464723186963013/?ti=icl

En tot zaterdag allemaal!

Delen is lief 🙌🏽🎶🎵

Dit weekend Vis op de Plint

In de media

Den Helder – Het begint al een redelijk bekent evenement te worden in Den Helder. Op het gedeelte van Willemsoord tegenover de Weststraat komt ook dit jaar weer het enige culinaire visfeestje van Den Helder; “Vis op de Plint”. Het evenement is genoemd naar het bestraatte gedeelte voor de restaurants, ‘de Plint’.

Dit jaar is redelijk uniek, omdat het samenvalt met de Visbuurtweek. ’s Middags warm draaien op de plint en ’s avonds een mooi feestje in de Visbuurt. Op de zondag is er ook de jaarlijks terugkerende sloepenrace, die door Hotel Café Woud wordt georganiseerd. Verschillende teams roeien zich uit hun naad voor de eeuwige roem. Dit alles gebeurt in het kanaal voor het organiserende Hotel Café Woud.

Verder leuke gerechtjes bij de restaurants en roken, grillen, bakken en BBQen op de plint. Brandhof Bijzonder brood staat ook dit jaar weer met wellicht de grootste hout gestookte broodoven van het land, uniek om zo’n apparaat te zien staan. Alles gaat om beleving en lekkere producten. Dennis Pen staat er met zijn welbekende visproducten die heel Den Helder wel van de wekelijkse zaterdagmarkt kent. Toko MaJa staat met Indische vislekkernijen, de Lekkerste paling van Nederland en met zijn overheerlijke gerookte paling en zalm.

BBQ
Jos Bruin is met zijn prachtige brandweerauto die hij heeft omgetoverd tot een geweldig ‘BBQ eldorado’ voor de liefhebbers. Nieuw dit jaar is Zeezicht van Jeroen Hensen. Naast Njoy komt Alex Geervliet heerlijk zijn visies bakken, een visfeestje zonder gebakken vis kan natuurlijk niet. De zondag komt “de Taste of Down under” van Aussie TysonVitale er ook nog bij.

De Nederlandstalige artiesten maken op het drijvend podium het feestje compleet. De sponsoren: Willemsoord – Hessel Bakker – Boels – CIV Den Helder – Rollerroasters – Keurslager Halman- Houweling Events – Lars Groenink geluid –Njoy- WSV Breewijd – Jan Looij- Café Pimpandoer.

Bronvermelding Den Helder Actueel

 

Organisatie

Organisator :  Vis Op De Plint

Over de organisator :

Event categories: Evenementen, Horeca en Markten

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman