21 mei 2019 – The blues brothers + Filmavondgast: Duco Kapitein # Cinema Zevenskoop

By Visited 1998 times , 1 Visits today

Start datum: 21 mei 2019
Eind datum: 21 mei 2019
Tijd: 20:00 to 23:30

Telefoonnummer: 0223 610 941
Facebook

Locatie: Julianaplein 43, 1781 HA Den Helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

THE BLUES BROTHERS
FILMAVONDGAST: DUCO KAPITEIN
DINSDAG 21 MEI | 20:00 UUR

Nieuw in Cinema Zevenskoop:
Filmavondgasten

In het kader van ons 40-jarige bestaan starten wij met een nieuw concept: de filmavondgast. Elk kwartaal hebben wij een andere, interessante filmavondgast. Bekende en minder bekende Heldenaren, maar ook diegenen die betekenis hebben voor Den Helder, laten hun favoriete film of documentaire zien.

Op 21 mei is de aftrap door Duco Kapitein, architect te Den Helder. Wij zijn bijzonder blij en trots dat hij onze eerste gast zal zijn. Vele gevels in de vernieuwde binnenstad zijn van zijn hand. Maar ook de villa’s op het voormalige OS&O terrein te Huisduinen, het kantoorgebouw van Woningstichting en ga zo maar door. Hiermee is hij mede bepalend voor het beeld van Den Helder.
Vooraf aan zijn favoriete film zal Duco op het podium geïnterviewd worden over zijn werk en natuurlijk over de keuze van zijn film. Heeft u ook een vraag aan onze filmavondgast? Stel deze dan per mail aan onze redactie. Vermeld wel de naam van de gast waar u de vraag aan wilt stellen. Stuur uw vraag naar: filmavondgasten@cinemazevenskoop.nl Wellicht wordt uw vraag tijdens het interview beantwoord.

Duco zijn keuze is: “The Blues Brothers” (remastered). Een muzikale roadmovie, die je volgens Duco zeker eens in je leven gezien moet hebben. Waarom? Dat vertelt hij u op deze avond.

Organisatie

Organisator :  Cinema Zevenskoop Adres : Julianaplein 43, 1781 HA Den Helder Mobiel : 0223 610 941 Email : info@cinemazevenskoop.nl Website : http://cinemazevenskoop.wixsite.com/recent

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info@cinemazevenskoop.nl
Website: http://cinemazevenskoop.wixsite.com/recent
Telefoon: 0223 610 941

Event categories: Bioscoop

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman