14 maart 2019 – Stress bij kanker themamiddag # Noordwest Ziekenhuisgroep

By Visited 1063 times , 2 Visits today

Start datum: 14 maart 2019
Eind datum: 14 maart 2019
Tijd: 13:30 to 15:30

Telefoonnummer: (0223) 69 6346
Facebook

Locatie: Marsdiepstraat 621a

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Wilt u meer weten over stress bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom. De toegang is gratis.

Programma
Het hebben van kanker kan spanning met zich mee brengen, wat kan leiden tot stress. Stress heeft een negatieve invloed op hoe u zich voelt en hoe u uw klachten ervaart. Het kan u en uw naasten uit balans brengen. Daarom is het belangrijk om met stress te leren omgaan.
Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn:
• welke mogelijkheden zijn er om stress te leren hanteren?
• wat helpt u wel of juist niet?

Deskundige H. Redeker, klinisch psycholoog, gaat op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223- 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder, Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 6e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl.

Organisatie

Organisator :  Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder Adres : Huisduinerweg 3 Mobiel : (0223) 69 6346 Email : info-denhelder@nwz.nl. Website : https://www.facebook.com/NoordwestZiekenhuisgroepDenHelder/

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info-denhelder@nwz.nl.
Website: https://www.facebook.com/NoordwestZiekenhuisgroepDenHelder/
Telefoon: (0223) 69 6346

Event categories: Voorlichting

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman