19 t/m 23 februari 2018 – Rabobank houdt themaweek over beleggen # Rabobank Kop van Noord-KvNH

By Visited 605 times , 1 Visits today

Start datum: 19 februari 2018
Eind datum: 23 februari 2018
Tijd: 19:00 to 21:00

Facebook

Locatie: Het Nieuwland 2, 1784 EA Den Helder

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Den Helder – Beleggen is een actueel thema. Zeker nu de spaarrente zich op een dieptepunt bevindt, kiezen steeds meer mensen voor beleggen. Rabobank Kop van Noord-Holland organiseert daarom van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari een themaweek over beleggen.

Gedurende de week vinden bijeenkomsten plaats voor zowel spaarders die meer willen weten over beleggen als beleggers die willen weten of zij de juiste keuzes maken. De bijeenkomst in Den Helder is maandag 19 februari bij de Rabobank aan de Verkeerstorenweg 3, van 19.00 tot 21.00 uur.

Het aantal vragen over beleggen neemt de laatste tijd toe. Marc Meskers, manager Private Banking bij Rabobank Kop van Noord-Holland: “Sparen of beleggen? Het is een vraag die veel mensen op dit moment bezighoudt. Sparen biedt zekerheid, maar levert weinig rendement op met de lage rentestanden. Beleggen zorgt vaak voor betere rendementen, maar is wel risicovoller. Of je kiest voor sparen of beleggen is afhankelijk van veel factoren. Om mensen hierover zo goed mogelijk te informeren organiseren we een aantal bijeenkomsten. Dit doen we voor onze eigen klanten, maar ook voor iedereen die nog niet bij ons bankiert. We delen graag onze kennis, zodat mensen een juiste en verstandige keuze kunnen maken die past bij de eigen situatie.”

Tijdens deze bijeenkomst ontdekken aanwezigen wat de zin én onzin van beleggen is. Experts geven antwoord op vragen als: Is beleggen wel zinvol, als je het maar een jaar of zes à zeven wilt doen? Moet je dagelijks de beurzen in de gaten houden? Zijn de risico’s niet veel te groot? De experts geven een compleet beeld van de mogelijkheden van beleggen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor de bijeenkomst Beginnen met Beleggen kan door een e-mail te sturen naar communicatie.kvnh@rabobank.nl.

Bronvermelding Den Helder Actueel

Organisatie

Organisator :  Rabobank Den Helder Adres : Verkeerstorenweg 3 Den Helder Mobiel : 0223 671 300 Email : particulieren.kvnh@rabobank.nl Website : https://www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland/

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: particulieren.kvnh@rabobank.nl
Website: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland/
Telefoon: 0223 671 300

Event categories: Evenementen en Voorlichting

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman