10 februari 2019 – OPEN DAG Lifestylecentrum # Fit=Nice

By Visited 1950 times , 1 Visits today

Start datum: 10 februari 2019
Eind datum: 10 februari 2019
Tijd: 12:00 to 17:00

Telefoonnummer: 0223 759 576
Facebook

Locatie: pastoor koopmanweg 3 den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Fit=Nice biedt u de mogelijkheid kennis te maken met verschillende vormen van fitness, afslanken, yoga, massages en uiterlijke verzorging! In ons centrum kunt u onder uitermate deskundige begeleiding diverse leuke groepslessen volgen of kiezen voor een individuele begeleiding. Persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer staan bij ons centraal.

!!Nieuw bij Fit=Nice!! onze afslankstudio met de TFM methode (Thermo Fysische Methode) met gebruik van een warmte-afslankcabine.
De oefeningen die in deze cabine worden gedaan bevorderen de afname van gewicht, geven een positieve spierontwikkeling en stimuleren vetverbranding. Door de warmte is er na het sporten weinig tot geen kans op spierpijn.
De schema’s met oefeningen duren ongeveer 30 minuten. Men begint met basisoefenschema’s voor buik, billen en benen. Daarna kan een persoonlijk programma worden uitgewerkt, waarbij rekening wordt gehouden met gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd!

Kom naar de open dag op zondag 10 februari tussen 12.00 en 17.00 uur en maak kennis met de talloze mogelijkheden die ons centrum u biedt op het gebied van fitness, yoga, afslanken, massages en uiterlijke verzorging!
Pastoor Koopmanweg 3
tel. 0223-759576
website: www. fitisnice.nu
mailadres: Fitnicedenhelder@gmail.com

#sport #gezond #opendag #afslanken #yoga #massage #fitness

Organisatie

Organisator :  Fit=Nice & Chill Yoga en Mind

Over de organisator :

Event categories: Evenementen en Sport

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman