20 oktober 2018 – Oktoberfeest 2.0 # Quelderduijn

By Visited 4638 times , 1 Visits today

Start datum: 20 oktober 2018
Eind datum: 20 oktober 2018
Tijd: 18:30 to 00:30

Facebook

Locatie: quelderduijn den helder

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Oktoberfeest 2.0 20 oktober 2018 

We gaan de laatste week in! Over een aantal dagen is oktoberfeest 2.0 een feit! Over muziek gesproken…onze 4 top Act.”” presenteer ik jullie vol trots. “Stef Ekkel, Gebroeders Ko, The Partysquad, John de Bever, feest DJ Jordy en onze host Mats Jorrisen” Feestkapel Zo Niet Dan Toch Op ons mooie Oktoberfeest 2.0 Den Helder ???? De kop van Noord-Holland: Het aftellen is begonnen. 
De laatste kaarten vliegen de deur uit! Wil jij hier bij zijn?! Ga dan nu voor de laatste kaarten naar www.oktoberfeestdenhelder of naar een van de voorverkoop adressen bij Bodyfit, Boerenverdriet, Bruna de Schooten en Julianadorp, en Hachi Lounge

-415Dagen -17Uren -33Minuten -53Seconden

DEN HELDER viert Oktoberfeest 2.0. Vier Helderse ondernemers, Leon Pieters, Guy de Sadeleer, Isaac de Freitas en Bjorn Rodewijk, hebben de handen ineen geslagen. Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt door hun het eerste Oktoberfeest 2.0 in Quelderduijn aan de Schootenweg 2 te Den Helder georganiseerd.

Het viertal geeft er het predicaat 2.0 aan vanwege het feit dat er weliswaar genoeg bier in de originele bierpul wordt uitgeserveerd, maar de muzikale omlijsting is anders dan de Duitse oktoberfeesten. De artiesten die 20 oktober hun opwachting maken zijn o.a. de De Gebroeders KO, The Party Squad, Stef Ekkel, en John de Bever!

De artiesten die 20 oktober hun opwachting maken zijn o.a. de De Gebroeders Ko (Meisje mag ik je foto), Stef Ekkel (Liever te dik in de kist), John de Bever (Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht), en De Party Squad (We rampeneren op die Beat)! Verder zullen, naast feest-DJ Jordy, er nog andere lokale artiesten en DJ’s het feest compleet maken. 

Deze avond wordt Quelderduijn omgetoverd tot een waar 2.0 Oktoberfeest festijn. Naast de bierpullen worden ook de wijnen, rose’s, en andere drankjes geserveerd. De organisatie ziet natuurlijk graag dat de bezoekers zich in Lederhosen en Dirndl’s hijsen, maar 2.0 nodigt ook uit om je geheel 
anders te kleden. Dit is geheel vrijblijvend.Toch op zoek naar een outfit, ga dan eens kijken bij Kitty’s Heksenketel in winkelcentrum de Schooten. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd o.a. de braadworsten en Pretzels zullen niet ontbreken om het oktoberfeest 2.0 compleet te maken.

Dus, trommel jouw Gunther und Heidi’s op voor een avondje Hollands-Duits vertier in Quelderduijn. Het oktoberfeest 2.0 is 
toegankelijk vanaf 18 jaar.

** Reserveringsupdate nieuws 7 oktober 2018 **

De biertafels zijn uitverkocht! Vanaf nu zijn alleen nog de losse tickets van 20 € online en op de verkoopadressen verkrijgbaar!! Bruna schooten/ Julianadorp, Café het boerenverdriet, Fitnesscentrum Body Fit, Hachi Lounge en Kitty’s Heksenketel.
Www.oktoberfeestdenhelder.nl

Kaarten online verkrijgbaar. 

Boek hier de tickets:

https://shop.simpleticket.eu/?eventid=1980
www.oktoberfeestdenhelder.nl

Organisatie

Organisator :  Oktoberfest 2.0 Adres : Schootenweg 2

Over de organisator :

Event categories: Evenementen, Horeca en Muziek

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman