25 t/m 27 januari 2019 – Nationaal Theaterweekend # Kampanje Den Helder

By Visited 1616 times , 1 Visits today

Start datum: 25 januari 2019
Eind datum: 27 januari 2019
Tijd: 11:00 to 23:00

Telefoonnummer: 0223 674 664
Facebook

Locatie: Willemsoord 63 den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Het Nationaal Theaterweekend, ’t leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met verrassende voorstellingen én activiteiten, in meer dan 70 theaters in Nederland. En ook tijdens deze vierde editie opent Theater de Kampanje haar deuren. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari laten we u graag zien hoe leuk het is om naar het theater te gaan, en dat voor een vriendelijk prijsje!

In de media

Den Helder – Het laatste weekend van januari staat bij de Kampanje in het teken van Het Nationaal Theaterweekend. Een weekend met voorstellingen voor een vriendelijk prijsje én andere leuke activiteiten.

In het weekend van 25 tot en met 27 januari biedt de Kampanje vijf voorstellingen aan voor jong en oud. DJ Gerard Ekdom zet zaterdagavond 26 januari de Stadshal op zijn kop. Of kom naar de swingende familievoorstelling Jazz Duzz op zondagmiddag 27 januari en doe ook mee aan de muzikale workshop vooraf.

Naast de voorstellingen zijn in de Kampanje ook andere activiteiten te bezoeken. Vrijdagavond kunnen muziekliefhebbers vanaf 20.00 uur meedoen met de Muziekquiz. Op zaterdagavond 26 januari is van 17.00 tot 20.00 uur het event “Kampanje in Kaarslicht”. Vier bijzondere ruimtes in de Kampanje zijn het toneel voor de vier bands Vaart, Patrick, Sikina & Sulaika, Andy & Saskia en Flatland Folks. Publiek loopt met een kaarsje van ruimte naar ruimte en geniet ieder half uur van andere muziek op een andere plek. Een kaart, inclusief kaarsje, kost 1 euro.

Neem een kijkje op www.kampanje.nl/theaterweekend voor het volledige programma en het reserveren van kaarten.

Bronvermelding Den Helder Actueel

Organisatie

Organisator :  Kampanje Adres : Willemsoord 63 Website : https://www.kampanje.nl/home/

Over de organisator :

More about the Organizers

Website: https://www.kampanje.nl/home/

Event categories: Evenementen, Muziek en Theater

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman