30 & 31 augustus 2019 – Mega Modder Monster Challange 2019

By Visited 1074 times , 1 Visits today

Start datum: 31 augustus 2019
Eind datum: 31 augustus 2019
Tijd: 11:00 to 21:00

Locatie: Willemsoord 29 b 1781 AS DEN HELDER

Website

Omschrijving

De ultieme uitdaging in Den Helder
De langste inflatable stormbaan TER WERELD komt op 30 en 31 augustus naar Den Helder! De Mega Modder Monster Challenge is een obstacle run waarbij het niet gaat om winnen. De stormbaan is de uitdaging op zich. Haal jij de finish? Maar met hulp van anderen moet dit zeker lukken, want in de MMM-Challenge help je elkaar deze beproeving te volbrengen.

Wat kun je verwachten?
De MMM-Challenge is een combinatie van een Mudrace, Wipe-out, een Watergevecht en een Stormbaan over een parcour van maar liefst 500 meter. Dus ben jij niet bang om vies te worden en houd je wel van een uitdaging? Doe mee!‌

In de media

Den Helder – Voor de tweede keer wordt eind deze maand de Mega Modder Monster Challenge in Den Helder gehouden. Waar de langs opblaasbare stormbaan ter wereld vorig jaar een plekje kreeg op Willemsoord, wordt deze nu geplaatst op het terrein van de Helderse ijsbaan.

De baan staat er op 30 en 31 augustus. De eerste dag is voor bedrijven die de strijd met elkaar aan willen gaan (inclusief netwerkborrel en feest), dag twee is de baan voor iedereen geopend. De Rabobank daagt bedrijven uit om net als hen op vrijdag over de baan te gaan. Tickets zijn te koop via www.mmmchallenge.nl/rabobank. Er zijn prijzen voor het best geklede team, het snelste team en ieder team dat compleet de finish haalt wordt beloond met het keurmerk ‘Heldenteam’.

Op zaterdag 31 augustus mag iedereen van jong tot oud over de baan. Deelnemers gaan in leeftijdscategorieën over de baan op verschillende tijden. Zorg dat je een half uur voor je starttijd aanwezig bent. Kinderen van 4 en 5 jaar moeten een ouder meenemen, maar deze ouder mag in de jongste categorie gratis mee. Ouders mogen hun kinderen (tegen aankoop van een ticket) begeleiden in de oudere leeftijdscategorieën, maar dit hoeft niet. Voor publiek is er voldoende ruimte de race te volgen vanaf het middenveld en te genieten van het leuke podiumprogramma. Wie de kaarten in de voorverkoop koopt, krijgt aan het einde een super heldencape en medaille.

Teams
Vorig jaar was de teamchallenge een enorm succes. Speciaal voor volwassenen die met elkaar de strijd aan willen gaan! Voor hen zijn er teamtickets te koop. Met maximaal acht deelnemers mag je hiervoor de baan op. Dit staat garant voor heel veel lol en liters zweet. Het snelste en best verklede team wint een prijs!

Tickets en de spelregels via www.mmmchalleng.nl.

Bronvermelding Den Helder Actueel

 

Organisatie

Organisator :  Mega Modder Monster Challange Website : http://www.mmmchallenge.nl/

Over de organisator :

More about the Organizers

Website: http://www.mmmchallenge.nl/

Event categories: Evenementen, Jongeren en Kinderen

Comments are closed.

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman