2 maart 2019 – Krabbetukkersfestival C.V. de Krabbetukkers # Quelderduijn

By Visited 1071 times , 1 Visits today

Start datum: 2 maart 2019
Eind datum: 2 maart 2019
Tijd: 19:30 to 01:55

Facebook

Locatie: schootenweg 2 den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Waar is dat feestje? Bij De Krabbetukkers natuurlijk. Bastion Pierre is klaar om uit zijn voegen te barsten.

19.30 uur Zaal open
20.00 uur Start muziek
20.49 uur Intocht Prins Edwin I en gevolg
01.55 uur Einde

Met: Hofkapel De Bloaspoepers, Sesam Sensation Band, D-Sign, Paul Vlaar, De Gekko’s en Waaienburger Disco

Wij werken met munten, te koop bij “Het Poethuis”.

Leeftijd vanaf 18 jaar (bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd).

MUZIEK TIJDENS HET CARNAVAL
In de vier feestzalen van Bastion Pierre zullen tijdens de carnavalsavonden een aantal bands optreden.

SESAM SENSATION BAND
Sesam Sensation Band is een moderne coverband bestaande uit 6 zeer ervaren topmusici. Met een fantastische zanger en zangeres, dito bassist, drummer, toetsenist en een dijk van een gitarist weet de band werkelijk ieder evenement tot een groot succes te maken. Sesam Sensation Band is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Sesam Sensation Band een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt. Een avond Sesam Sensation Band biedt voor elk wat wils. Werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. De muzikale kracht van de band wordt onderstreept door perfect geluid en een geweldige lichtshow. Niet voor niets draait de band al geruime tijd mee aan de Nederlandse top en wordt gezien als één van de beste en meest veelzijdige coverbands van Nederland. Kortom Sesam Sensation Band is geschikt voor elke gelegenheid!

JUKEBOX
Jukebox is geen gewone feestband. Al 25 jaar lang laat de band een spoor van overbelaste stembanden, losse heupen, moeie kuiten, lamme handen en de nodige lachspierpijn achter zich.De reden voor de ver bovengemiddelde feestfactor is simpel. Jukebox bouwt het feest niet alleen, maar laat het publiek op een interactieve manier meebouwen. Zo is de naam van de band zeker niet uit de lucht gegrepen. “U roept, wij draaien” was en is nog altijd het motto. Het repertoire is daarom niet alleen eindeloos opzwepend, dansbaar, gezellig en divers, maar ook nog eens minstens even groot. Naar daadwerkelijk gespeelde verzoeknummers hoef je bij Jukebox niet ver te zoeken. Maar de wisselwerking stopt hier zeker niet. Opmerkingen en gebeurtenissen in de zaal worden direct, met de snelheid van het geluid, voorzien van humoristisch commentaar. Of het nu een kermis, bruiloft, bedrijfsfeest, discotheek, verjaardag, of een ander feest is, overal schroeft de band in welklinkende harmonie met de feestgangers het dak er vakkundig af. Deze dynamiek, het enorme repertoire en het vermogen te improviseren maken dat geen enkel optreden met Jukebox hetzelfde is. En om dat effect nog eens te versterken is de band nu te zien in drie verschillende shows.

FEESTBAND DE GEKKOS

Niet meer alleen je repertoire spelen, maar ervoor zorgen dat elk optreden een gekkenhuis wordt. Dat is het doel van een optreden van De Gekko’s. Sascha Geertman, Stephan Barneveld en Irjan Knol staan midden in het leven en hebben gezamenlijk meer dan 75 jaar ervaring op de planken. Van kermisband tot solomuzikant en nu als trio De Gekko’s. Optredens voor de minima of bij maxima, op de voorgrond of op het biljart, een volle zaal of als de glazen half leeg zijn, allemaal prima. Repertoire en volumeknop werken samen om ervoor te zorgen dat iedereen een te gek feest heeft

PAUL VLAAR
Al ruim 17 jaar geleden heeft Paul Vlaar van zijn grote passie zijn werk mogen maken. En dat is: Muziek maken! Paul zingt, en begeleidt zichzelf daarbij op keyboards. Doordat hij op spontane en ongedwongen wijze het publiek bij de muziek betrekt, ontstaat er een leuke interactie en een gezellige sfeer. Omdat hij zich live begeleid en dus snel op de wensen van het publiek kan inspelen, ontstaat er al snel het gevoel van een feestje! Doordat hij werkt met de modernste apparatuur klinkt het alsof er een compleet orkest speelt. Paul heeft een haast oneindig repertoire van alle denkbare muziek. Van jaren 60, 70, 80, 90 tot nu! Of het nu gaat om Nederlandstalig of internationaal, love songs of feestmuziek achtergrond- of dansmuziek, gouwe ouwe of het nieuwste uit de top 40, Paul speelt graag de muziek die U wilt horen! Paul Vlaar behoort al vele jaren tot de vaste muzikant op de carnavalsfeesten van de Krabbetukkers. Door zijn ervaring weet hij uw gasten als geen ander te amuseren. Hij speelt onder andere op bruiloften, partijen, verjaardagen, kermissen en evenementen en misschien ook wel op Uw feest!

WAAIENBURGER DISCO
Het is elk jaar weer volle bak in de Waaienburger disco waar voornamelijk muziek wordt gedraaid . Er wordt gewerkt met heel wat belichting en special effects.

Organisatie

Organisator :  De Krabbetukkers Email : stefandenbraber@gmail.com Website : http://www.krabbetukkers.nl/

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: stefandenbraber@gmail.com
Website: http://www.krabbetukkers.nl/

Event categories: Carnaval, Dansen, Evenementen en Muziek

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman