29 t/m 30 maart 2019 – Koegraspop 2019 # Julianadorp

By Visited 1342 times , 1 Visits today

Start datum: 29 maart 2019
Eind datum: 29 maart 2019
Tijd: 16:00 to 23:00

Facebook

Locatie: Akkkerbouwstraat Julianadorp

Omschrijving

Julianadorp – De reünie van the Spice Girls is inmiddels een feit. Helaas niet in volledige bezetting en Nederland staat nog niet op de tourlijst. Zolang het hierbij blijft, heet het beste alternatief om een optreden van de best verkopende meidengroep ooit te ervaren Totally Spice. Het zijn deze Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice en Posh Spice die daadwerkelijk de term ‘girl power’ in ere houden en naar Koegraspop komen op zaterdag 30 maart.

Samen met de populaire 90’s act T-spoon, Q-music Het Foute Uur, dj Marcel Meijer en nog een verrassing belooft het een heerlijke avond te worden. Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van the Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100 procent live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girls gegarandeerd.

Glamourama
Op vrijdag 29 maart gaat heel Julianadorp live met de grote partyband Glamourama! met diverse lokale gastoptredens, de feest-dj Jordy en de Koning van de polonaise Ronnie Ruysdael van de Sjonnies. De kaartverkoop is in volle gang en ze zijn te koop bij Dorpscafe Koenen in Julianadorp, Halfords in Den Helder, Sigarenmagazijn Jeanette in Anna Paulowna en online via de facebookpagina van Koegraspop.

Bronvermelding Den Helder Actueel

Organisatie

Organisator :  Koegraspop Julianadorp Website : https://www.chipta.com/nl/koegraspop2018/10526/selectticket/

Over de organisator :

More about the Organizers

Website: https://www.chipta.com/nl/koegraspop2018/10526/selectticket/

Event categories: Evenementen, Horeca en Muziek

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman