10 september 2019 – Infodag KIM # Werken bij Defensie

By Visited 1825 times , 1 Visits today

Start datum: 10 september 2019
Eind datum: 10 september 2019
Tijd: 10:00 to 17:00

Facebook

Locatie: Het nieuwe diep 1 den helder

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Wil jij het beste uit een team halen en leiding geven bij de Marine? Gaat hierbij geen zee je te hoog? Kom dan naar de infodag speciaal voor marineofficieren.

Tijdens de infodag aan het Koninklijke Instituut voor de Marine (KIM) informeren we je over alle officiersfuncties bij de Marine. Speciaal voor studenten Uit de 5e of 6e klas VWO en voor studenten HBO/WO die bijna een diploma op zak hebben. Wil je vlieger bij de Marine worden? Dat kan ook met een HAVO-diploma.

Een studie aan het KIM en een baan als officier bij de Marine gaat verder dan elke reguliere baan of studie. Want zeg nou zelf, wie vaart er met 21 jaar al een marineschip?

Bij de Marine leren we je in een hecht team op te treden, je sport veel en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid. Spreekt je dit aan, dan is de infodag aan het KIM echt iets voor jou.

Wist je dat je op veel scholen vrij kan krijgen voor een infodag als studie/beroeps oriëntatie? Vraag ernaar bij je decaan.

Dagprogramma Tijdens deze dag krijg je informatie over de studie voor marineofficier en de werkzaamheden van de verschillende korpsen. Ook zal meer worden verteld over de keuring en de eisen en zal het leven als adelborst (officier in opleiding) op het KIM uitgebreid aan bod komen. De ochtend bestaat verder uit een rondleiding door adelborsten over het terrein. De sport- en slaapaccommodaties worden getoond, evenals de collegezalen en de verblijven. De middag begint met een uitgebreide lunch op het KIM. Natuurlijk kun je dan ook uitvoerig praten met de adelborsten. Na de lunch krijg je (onder voorbehoud)een rondleiding aan boord van een marineschip. De bemanning van het schip laat je de verblijven en werkruimten zien en vertelt je meer over het enerverende leven als officier.

Organisatie

Organisator :  

Over de organisator :

Event categories: Evenementen, Voorlichting en Werken

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman