7 t/m 10 juni 2019 – Huisduiner Pinksterfeesten en kermis # Huisduinerbelang

By Visited 2282 times , 6 Visits today

Start datum: 7 juni 2019
Eind datum: 10 juni 2019
Tijd: 12:00 to 22:00

Facebook

Locatie: Badhuisstraat 23-25 den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Informatie 2019 volgt!

Huisduinen – Nog even en het is weer zover. De meeste inwoners van Den Helder en omgeving weten niet beter, met de Pinksteren zijn er op Huisduinen de traditionele Pinksterfeesten en de familiekermis. Dit jaar is er van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei weer een hoop te beleven op het Dorpsplein en natuurlijk in het sfeervol ingerichte Dorpshuis.

Het wordt weer een feest voor jong en oud, passend bij de kleinschaligheid van het dorp! Het bestuur van Huisduiner Belang is druk bezig met de voorbereidingen van deze Pinksterfeesten, het is dan ook van belang om als goed gastheer de bezoekers in het Dorpshuis en op de kermis te kunnen ontvangen. Op de kermis wederom diverse kleinschalige attracties met de bekende uitstraling: knus, intiem en bovenal gezellig!

Gezien het succes van vorig jaar wederom op vrijdagavond in de tent een avond met het thema: “Hollandse Hits Huisduinen” met Danny Janssen. De band Helder& Friends speelt zaterdag en zondag in de tent. Nieuw dit jaar: Voor het eerst in grote zaal (zaterdag en zondag): Danny Janssen op het podium met hits, fun, geluid en licht! Verder op de 1e en 2e Pinksterdag ’s middags een optreden van Bob van Veen. De bekende zanger Bob van Veen bracht in 2017 nog zijn nieuwe single “Ik wil jou” uit.

Het hele weekend is er gratis entree in tent en Dorpshuis. ’s Avonds toegang alleen voor 18+. Start en opening van de kermis is op vrijdag 18 mei om 16.00 uur.

Bronvermelding Den Helder Actueel

Organisatie

Organisator :  Huisduinerbelang Email : info@huisduinerbelang.nl Website : http://www.huisduinerbelang.nl/index.html

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info@huisduinerbelang.nl
Website: http://www.huisduinerbelang.nl/index.html

Event categories: Evenementen, Gezin, Horeca, Kinderen, Muziek, Openbaar en Pinksteren

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman