6 t/m 9 augustus 2018 – 36e Helderse Avondfietsvierdaagse 2018 # RTV Toon Jacobs

By Visited 1211 times , 2 Visits today

Start datum: 6 augustus 2018
Eind datum: 9 augustus 2018
Tijd: 18:00 to 21:00

Facebook

Locatie: kooybrug den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Fiets mee met de avondvierdaagse

 

Den Helder – Een, twee, drie of vier dagen fietsen in eigen omgeving. Wegen en paden ontdekken die je normaal nooit tegenkomt? Dat kan tijdens de 36e editie van de door RTV Toon Jacobs georganiseerde Helderse Avond Fiets Vierdaagse.

Dit jaar wordt de vierdaagse gehouden van maandag 6 tot en met donderdag 9 augustus. De afstanden waaruit deelnemers kunnen kiezen zijn 25 en 55 kilometer. De start is dagelijks tussen 18.00 en 19.00 vanuit het clubhuis in Quelderduyn, te bereiken via de ingang aan de Schootenweg.

Voor deelnemers uit Julianadorp en omgeving is er voor de afstand 25 km dit jaar gelegenheid om te starten vanuit eetcafé Het Juffertje op bungalowpark Keizerskroon Op de dinsdag- en woensdagavond is er voor de echte liefhebbers gelegenheid om vanuit beide locaties een iets langere tocht dan 25 km te fietsen, namelijk 35 km. Het is ook mogelijk om 1, 2 of 3 avonden mee te fietsen.

Eigen tempo
Bij de start ontvangen de deelnemers een beschrijving van de route die vervolgens in eigen tempo gereden kan worden. De tochten van de avondfietsvierdaagse voeren langs de mooiste locaties van Den Helder en omgeving. Na afloop van de laatste tocht ontvangt iedere deelnemer als beloning een herinneringsmedaille.

Inschrijven kan vanaf 17.00 in het clubhuis van de RTV Toon Jacobs en vanaf 17.30 uur bij café Het Juffertje in Julianadorp. Het inschrijfgeld voor de avondfietsvierdaagse bedraagt voor NTFU-leden € 5,- en voor overige deelnemers € 7,-. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gratis meefietsen, mits onder begeleiding. Informatie: Ludwig van Riezen (06-52227141).

RTV Toon Jacobs is een recreatieve toerfietsvereniging die van maart tot oktober iedere zondag een toertocht rijdt waarbij de gemiddelde snelheid op ongeveer 25 km/h ligt. Gezelligheid staat voorop!

Bronvermelding Den Helder Actueel

Organisatie

Organisator :  RTV Toon Jacobs Adres : Schootenweg 2A den helder

Over de organisator :

Event categories: Sport

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman