14 juni 2019 – Haringparty # Restaurant Stoom

By Visited 794 times , 1 Visits today

Start datum: 14 juni 2019
Eind datum: 14 juni 2019
Tijd: 16:00 to 18:00

Locatie: willemsoord 60d den helder

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Op vrijdag 14 juni van 16.00 tot 18.00 uur organiseren we een haringparty in Stoom waarbij de nieuwe haring wordt gepresenteerd. Er is ook een venenciador aanwezig; deze vakman-/vrouw schenkt sherry in vanaf hoogten van 1 meter zodat de wijn zich opent en haar nuances worden geopenbaard. Haring en sherry gaan fantastisch samen! Wees welkom en proef deze combi met een mooi gezelschap.
De kosten zijn € 2,50 voor een glaasje sherry en met haring € 4,00 Geef u op via wendyhoudijk@restaurantstoom.nl
Graag tot dan!

Daarna nog een hapje eten? Reserveer direct een tafel en geniet van de smakelijke gerechten van onze kaart.

Restaurant Stoom

Restaurant Stoom is een plaats voor iedereen om te tafelen, te werken, te ontmoeten en vooral te genieten in een persoonlijke ambiance.

Restaurant Stoom ligt op een unieke plek in een prachtig monumentaal pand op Willemsoord, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerf van de Koninklijke Marine. Direct naast Theater de Kampanje, op loopafstand van het station en heeft ruime eigen parkeergelegenheid. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in Restaurant Stoom. Stoer en robuust, zoals het vroeger op de werf was. Voorpret onder het genot van een drankje, lunch of compleet diner? Wij zorgen dat u op tijd klaar bent voor de aanvang van de voorstelling.

Website restaurant Stoom

Wilt u direct bij uw voorstelling een theatermenu reserveren? Dat kan! Kies hieronder in het overzicht de gewenste datum en reserveer alvast uw tafeltje. Onze adviestijd voor aanvang theatermenu is tussen 17.30-18.00 uur.

Organisatie

Organisator :  

Over de organisator :

Event categories: Evenementen, Restaurant en Theater

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman