21 maart 2018 – Gemeenteraadsverkiezingen #Den Helder

By Visited 690 times , 5 Visits today

Start datum: 21 maart 2018
Eind datum: 21 maart 2018
Tijd: 08:00 to 18:00

Omschrijving

Klik hier of op onderstaande banner voor meer informatie!

Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. De laatste gemeenteraadsverkiezingen waren op 19 maart 2014. De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018.

Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018

Wat doet de gemeenteraad van Den Helder?

Als inwoner van Den Helder kiest u elke vier jaar een nieuwe gemeenteraad. De door u gekozen gemeenteraadsleden vertegenwoordigen u en bepalen het beleid in hoofdlijnen. De gemeenteraad beslist over ontwikkelingen die de stad Den Helder aangaan. Dat kan over de veiligheid in uw buurt gaan, een nieuw park, de kwaliteit van het onderwijs, de parkeertarieven of de bereikbaarheid van de binnenstad.

Dagelijks bestuur

De raad besluit over veranderingen in de stad. Maar het dagelijks bestuur van de stad is in handen van het college van burgemeester en wethouders. Dit college voert ook het beleid uit. De gemeenteraad controleert of het college dat goed doet.

Op 21 maart 2018 mag u in Den Helder weer stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. Hier vindt u het laatste nieuws en documentatie voor deze verkiezingen.

 

Organisatie

Organisator :  

Over de organisator :

Event categories: GRverkiezingen 2018 en Openbaar

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman