8 december 2019 – Fort Fairytale # Fort Kijkduin

By Visited 2912 times , 4 Visits today

Start datum: 8 december 2019
Eind datum: 8 december 2019
Tijd: 10:30 to 17:30

Telefoonnummer: 0223 612 366
Facebook

Locatie: Admiraal Verhuellplein 1 Huisduinen

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Informatie 2019 volgt nog!

Fort Fairytale en Winnubst wondere wereld.

Sprookjes komen zaterdag 8 december opnieuw tot leven in Fort Kijkduin welke weer sfeervol wordt omgetoverd voor Fort Fairytale en Winnubsts Wondere Wereld. De derde editie van dit veelbesproken festijn, wordt wederom een ware beleving. Een mix van oude en nieuwe sprookjes vormt het toneel voor Fort Fairytale. Wat dacht je van Sjakie en de chocoladefabriek of Belle en het beest? Of de vele andere prachtige prinsessen die er rondlopen?

In samenwerking met Bakkerij Dunselman komt het verhaal van Sjakie en de chocoladefabriek echt tot leven. Met ingang van 15 september kun je in hun winkels namelijk chocoladerepen kopen. En je raadt het al, zit er in jouw chocoladereep een gouden wikkel, dan win jij 2 exclusieve kaarten voor Fort Fairytale!

Ook kan jong en oud weer genieten van de muzikaliteit van muziekvereniging Winnubst. Het klein harmonieorkest brengt een gevarieerd programma ten gehore. Wat dacht je van de Indische waterlelies, Pirates of the Caribbean en Ratatouille. Tijdens het optreden is er voor de liefhebbers genoeg ruimte om te dansen en uiteraard zijn de zitzakken ook weer aanwezig. Dit jaar zijn er eveneens twee edities, namelijk een ochtend- en middagprogramma. De zaal gaat open om 10.00 uur en start om 10.30 uur met het optreden van het klein harmonieorkest. Vanaf 11.15 uur kun je de route langs alle sprookjesfiguren lopen. De ochtendeditie eindigt om 13.00 uur. Om 14.00 uur gaat opnieuw de kassa open voor de middag voorstelling. Om 14.30 kun je wederom genieten van het optreden van het KHO en om 15.15 uur kun je de route vervolgen voor alle sprookjesfiguren. Naast alle sprookjes en het concert is het ook mogelijk om te gaan knutselen of een mini workshop te volgen. En er zijn een aantal kraampjes aanwezig. Tevens is de bar open en kun je voor een gering bedrag genieten van een kommetje soep of een broodje.

De prijs van een toegangskaart bedraagt 8 euro en kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Ook is het mogelijk een gezinskaart te kopen, voor 27,50 euro heb je toegang voor 2 kinderen en 2 volwassenen. Kaarten kunnen binnenkort online gekocht worden via de website van Fort Kijkduin: www.fortkijkduin.nl 

Ochtendeditie: 10.30 uur tot 13.00 uur
Middageditie: 14.30 uur tot 17.00 uur

Kom ook naar Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld! Een unieke samenwerking tussen Figurantengroep OuderwetZ, Fort Kijkduin, Sikina Evenementen en Organisatie, Straalman Theater en Muziekvereniging Winnubst.

Organisatie

Organisator :  Fort Kijkduin Adres : Admiraal Verhuellplein 1 Huisduinen Mobiel : 0223 612 366 Email : info@fortkijkduin.nl Website : http://www.fortkijkduin.nl/

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info@fortkijkduin.nl
Website: http://www.fortkijkduin.nl/
Telefoon: 0223 612 366

Event categories: Cultuur & Kunst, Evenementen, Kerst, Kinderen en Theater

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman