Dorper Nieuwjaarsduik op 1 januari voor 44e keer # Julianadorp

By Visited 647 times , 1 Visits today

Start datum: 1 januari 2020
Eind datum: 1 januari 2020
Tijd: 11:30 to 13:00

Facebook

Locatie: Zanddijk 200, 1787 PP Julianadorp

Website

Omschrijving

Julianadorp – Op 1 januari is het weer zover: voor de 44e keer vindt dan de Dorper Nieuwjaarsduik plaats op het strand van Julianadorp. Zo’n driehonderd enthousiastelingen nemen dan naar verwachting bij Paal 6 een duik in het koude zeewater van de Noordzee.

Wie mee wil doen is van 11.30 tot 12.30 uur welkom in Bowling Noordzee om zich in te schrijven. De kosten bedragen € 2,-. Hiervan betaalt de organisatie onder meer de vergunning, vaantjes, omkleedwagens en EHBO. Deelname kan vanaf iedere leeftijd, maar in verband met de veiligheid dienen kinderen onder de 12 te duiken met een begeleider.

Classic Gym is bereid gevonden om even voor de start een warming-up te verzorgen. En dan wordt om 13.00 uur het sein gegeven waarna iedereen de zee in kan duiken. Na de duik kunnen de deelnemers warme chocolademelk halen (vlakbij de omkleedwagens).

Vaantjes
Na het omkleden wordt iedereen verwacht in Bowling Noordzee waar om 13.30 wordt overgegaan tot het uitdelen van vaantjes en tegeltjes voor de jubileumduikers. “We gaan pas over tot het uitdelen als iedereen de mogelijkheid heeft gekregen om vanaf het strand naar Bowling Noordzee te lopen”, zo laat de organisatie weten. Tijdens het wachten en de uitreiking kan er bij de bar uiteraard geproost worden op de prestatie en het nieuwe jaar.

Meer info op de website van De Culturele of de facebookpagina.

Bronvermelding Den Helder Actueel

 

Organisatie

Organisator :  Culturele Julianadorp Website : http://deculturele.nl/

Over de organisator :

More about the Organizers

Website: http://deculturele.nl/

Event categories: Oud&Nieuw

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman