25 mei 2019 – Jubileumeditie Dag van de Muziek 2019 (programma) #Helderse Binnenstad #Willemsoord

By Visited 6032 times , 4 Visits today

Start datum: 25 mei 2019
Eind datum: 25 mei 2019
Tijd: 12:00 to 18:00

Facebook

Locatie: willemsoord den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

JUBILEUMEDITIE DAG VAN DE MUZIEK 2019

-85Dagen -2Uren -20Minuten -54Seconden

25 mei is de 25ste editie van de Dag van de Muziek. Naast optredens op 20 locaties in de binnenstad zal er een feestprogramma worden toegevoegd aan het normale programma!

“De Dag van de Muziek” is HET grootste amateur muziekfestival van Europa met zijn 20 podia en ruim 1800 deelnemers! Het evenement biedt amateur musici en –dansers de gelegenheid om zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken van potentiële nieuwe leden.
Ook heeft de presentatie vaak nieuwe uitnodigingen voor optredens tot gevolg. Een optreden duurt 30 minuten en er is 15 minuten wisselpauze tussen de optredens.

Alleen de dansblokken duren 20 minuten.

Iedereen doet vrijwillig mee aan de “Dag van de Muziek”. Niemand ontvangt daarvoor een (reiskosten) vergoeding.

25 mei is de 25ste editie van de Dag van de Muziek. Naast optredens op 20 locaties in de binnenstad zal er een feestprogramma worden toegevoegd aan het normale programma!

Klik hier voor een overzicht van de overige Dag van de Muziek activiteiten 

Download hier het programma

In de media

Den Helder – Verrassingsoptredens door de hele binnenstad, daar denkt de organisatie van de Dag van de Muziek aan voor 2019. Dit jaar vindt namelijk de 25e editie plaats en die moet als het even kan extra bijzonder worden.

De dag van de Muziek is ooit begonnen in veel meer steden, maar is alleen in Den Helder overgebleven. De reden is eigenlijk niet bekend, behalve dat Sikina Pincetti van mening is dat Den Helder muzikaal is en er veel talent aanwezig is. In het LOS radioprogramma “Radio Richard” vertelde ze dat de organisatie nadenkt over de invulling van deze bijzondere jubileumeditie. “Vorig jaar stond opeens de gitarist van Van Dik Hout op te treden (Sandro Assorgia) en dat vonden wij heel erg leuk. Dat willen we dit jaar eigenlijk ook doen, maar dan met meerdere surprise-acts.”

Waar de organisatie ook aan denkt is om de dag te eindigen in het stadspark, met een nog nader te bepalen invulling. De organisatie zoekt dus sponsors, dan wel in geld dan wel op andere manier (zoals een podium of een bijdrage leveren aan catering of iets dergelijks) .

Kijk voor meer informatie op www.dagvandemuziek.nl

Bronvermelding Den Helder Actueel

 

Organisatie

Organisator :  Dag van de Muziek Den Helder Email : info@dagvandemuziek.nl

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info@dagvandemuziek.nl

Event categories: Dag van de muziek, Horeca en Muziek

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman