2 juni 2018 – Dag van de Muziek # Helderse Binnenstad

By Visited 2605 times , 1 Visits today

Start datum: 2 juni 2018
Eind datum: 2 juni 2018
Tijd: 12:00 to 18:00

Facebook

Locatie: willemsoord den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

www.dagvandemuziek.nl om je in te schrijven voor 2 juni 2018. Er zijn al een aantal locaties bijna vol.

Dag van de Muziek telt ruim 1800 muzikanten

De meeste podia staan in horecagelegenheden van enthousiaste ondernemers! Ook zijn er een aantal buitenpodia. In het Stadspark laten de cursisten van Triade zich horen, in de Spoorstraat staat er een podium voor dansgroepen en kleine gezelschappen, op het Breewaterplein grote orkesten/ groepen en voor Wienerhof en Vishandel Boon laten veel koren van zich horen. Achter Windkracht 13 spelen diverse geweldige bands en zangers/zangeressen!

Opening
De opening van de Dag van de Muziek is om 11.45 op het Breewaterplein. De opening word opgeluisterd door het Harmonie Orkest van Muziekvereniging Winnubst. Een mooi startmoment voor de Dag van de Muziek. Komt allen dan ook om 11.45 naar het Breewaterplein!

Tijdens de Dag van de Muziek wordt ook de Dag van de Bouw gehouden. In de Beatrixstraat worden activiteiten aangeboden en is er mogelijkheid in diverse nieuwe panden te kijken.

Jubileum
In 2019 bestaat de Dag van de Muziek 25 jaar! De werkgroep wil hier een extra bijzondere dag van maken. Heeft u mooie, leuke en originele ideeën voor dit jubileum die passen bij dit amateur muziekfestival; laat ons dit weten via info@dagvandemuziek.nl. Misschien brengen we jouw idee dan wel tot uitvoer! Zet de datum voor dit Helderse feestje alvast in je agenda: zaterdag 25 mei 2019.

Bronvermelding Den Helder Actueel

 

Organisatie

Organisator :  Dag van de Muziek Den Helder Email : info@dagvandemuziek.nl

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info@dagvandemuziek.nl

Event categories: Dag van de muziek

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman