2 juni 2018 – Dag van de Bouw 2018 # Samen bouwen aan Den Helder # Helderse Binnenstad

By Visited 620 times , 1 Visits today

Start datum: 2 juni 2018
Eind datum: 2 juni 2018
Tijd: 10:00 to 16:00

Locatie: beatrixstraat den helder

Omschrijving

Ook op 2 juni is de dag van de bouw en Dozy  gaat het gebouw Halter Sluisdijk, ( tussen Flow en de Thai Pown Tong |) openstellen voor het  publiek. Dat is zeker de moeite waard om te gaan kijken waar in augustus  Drogisterij Buurman , Piet Karten, Bakkerij Bos, Multi Vlaai zich gaan vestigen.

Samen bouwen aan Den Helder

Benieuwd hoe www.dehofdamewonen.nl er achter de bouwdoeken uitziet? Wilt u zelf werken in de bouw? Kom dan langs op de Dag van de Bouw (De Bouw maakt het)!

Op 2 juni staan de bouwhekken van De Hofdame voor u open. De Hofdame ligt in de Helderse Binnenstad aan de Beatrixstraat in de Gemeente Den Helder.

Samen met Aannemingsbedrijf Dozy bv leiden wij u graag rond op de bouwplaats!

Dag van de Bouw 2018

Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, UNETO-VNI, VN Constructeurs en Dag van de Architectuur organiseren 2 juni Dag van de Bouw. 
Je kunt rondlopen op een bouwplaats, je ziet constructies van bouwprojecten, je kunt een bouwterrein overzien vanuit een bouwkraan, je wordt meegenomen in de eerste plannen van het bouwproject, je hoort de aannemers vertellen over hun werk, je kunt een blik in de toekomst werpen met een VR-bril, je kunt zien en voelen hoe de bouw werkt! Eens per jaar, op de Dag van de Bouw! 
Iedereen is welkom om een project te bezoeken. Wil je weten welke projecten meedoen, kijk dan op deze website https://bit.ly/2FbJGca voor een overzicht van de locaties. Pak je kans om eens een kijkje achter een bouwhek te nemen, op een locatie waar je normaliter nooit mag komen. Een unieke belevenis voor bouwliefhebbers, fotografen of als uitje voor het hele gezin. De toegang is gratis! Samen maken we er een feestje van!

Organisatie

Organisator :  Dag van de Bouw / Samen Bouwen aan Den Helder

Over de organisator :

Event categories: Voorlichting

Comments are closed.

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman