14 t/m 18 augustus 2019 – Circus Renz # Julianadorp

By Visited 4667 times , 1 Visits today

Start datum: 14 augustus 2019
Eind datum: 18 augustus 2019
Tijd: 14:00 to 20:00

Locatie: Landbouwstraat julianadorp

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Informatie 2019 volgt!

Landbouwstraat/Zuiderhaaks – Julianadorp
23 augustus t/m 2 september 2018

Julianadorp – Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2018 en is van 23 augustus t/m 2 september in Julianadorp. Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma.

Het grote circusdorp wordt opgebouwd op het terrein aan de Zuiderhaaks/Landbouwstraat. De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Het circus is het ideale vakantie-uitje voor het hele gezin! Kijk voor meer info op www.circus-renz-berlin.nl

 

 

Organisatie

Organisator :  Circus Renz Berlin

Over de organisator :

Event categories: Evenementen en Kinderen

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman