9 juni 2018 – Bunkerfestival 2018 # Fort Dirksz Admiraal

By Visited 2456 times , 2 Visits today

Start datum: 9 juni 2018
Eind datum: 9 juni 2018
Tijd: 13:00 to 22:00

Locatie: Fort Dirksz Admiraal

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Het eerste Bunker festival gaat plaatst vinden op 9 juni 2018. van 13:00 – 22:00 uur. Het feest is gratis toegankelijk, we hopen jullie te mogen ontvangen op het grasveld bij Fort Dirks Admiraal! Een evenement waar geschiedenis en muziek elkaar vinden. 

Het eerste Bunker festival gaat plaatst vinden op 9 juni 2018. van 13:00 – 22:00 uur. Het feest is gratis toegankelijk, we hopen jullie te mogen ontvangen op het grasveld bij Fort Dirks Admiraal! Een evenement waar geschiedenis en muziek elkaar vinden. 

Nieuws:

Justice Toch toegevoegd aan line-up! Justice Toch heeft al een aantal hits op zijn naam staan. De nummers ‘Round & Round’, ‘Salut’ en ‘Laden’ hebben samen op YouTube meer dan 10 miljoen views en zijn doel is om de hitlijsten te bereiken en op deze manier zijn muziek te verspreiden om mensen blij te maken met zijn muziek.   

Programma:

Anti-pest icoon Lady BlaBla brengt topentertainment met een missie.

Pesten is steeds vaker in het nieuws. Helaas te vaak op een negatieve manier. Lady BlaBla benadert het pestprobleem van een positieve kant.
Lady BlaBla is landelijk bekend geworden door de de halve finale te halen van het RTL-hitprogramma Holland’s Got Talent.  

The Triolettes

Van huiskamerconcerten en optreden voor het Nederlands Koningshuis, tot internationale performances voor Arabische Royalty in het Midden-Oosten; met gemiddeld 100 optredens per jaar in binnen- en buitenland behoren The Triolettes tot de top van de entertainmentbranche. 

Bram Houg, 23 jaar en zanger!

Live In The Light!!

Al vanaf z’n 10e zingt hij en heeft in diverse musicals gespeeld waaronder de Joop van der Ende productie “The Sound Of Music”.
Eind 2017 heeft hij meegedaan aan het achtste seizoen van The Voice en sindsdien is hij zijn eigen YouTube kanaal begonnen om lekker veel muziek te kunnen delen!  

Jeffrey van Ooijen,

Local HERO!

Jeff, draait al sinds hij met z’n hoofd boven de draaitafel uit kan komen en voelt haarscherp aan waar het publiek aan toe is. Waar hij allemaal in de regio te zien is geweest is de verkeerde vraag… Waar heeft hij niet gedraaid! van clubs tot festivals hij weet er altijd een feest van te maken. 

DJ RFX 

René uit Utopia

Net een paar maandjes uit het sociale real life programma Utopia en weer terug in het Helderse, René Frinks is een man met vele passies maar muziek staat altijd centraal, zal de afsluiter worden van het eerste bunker festival. Hij en wij hebben er veel zin in en hopen op een mooie dag.

 

 

 

Organisatie

Organisator :  

Over de organisator :

Event categories: Evenementen, Gezin, Muziek en Openbaar

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman