7 oktober 2019 – Benefietzwemmen en concert voor Gambia # Hotel Den Helder

By Visited 1980 times , 3 Visits today

Start datum: 7 oktober 2018
Eind datum: 7 oktober 2018
Tijd: 09:30 to 16:00

Telefoonnummer: 0223 622 333
Facebook

Locatie: marsdiepstraat 2 den helder

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Een aantal plaatselijke rijschoolhouders trekt zondag 7 oktober in het buitenbad van Het Heersdiep een uur lang baantjes. Ze laten zich daarbij sponsoren. Het ingezamelde geld is voor de stichting ‘Just Let It Happen’ in Gambia. 
De stichting stelt zich tot doel om een schoolgebouw en wellicht een weeshuis te realiseren in het dorpje Sukuta Sanchaba in Gambia. ’s Middags wordt voor hetzelfde doel een concert gegeven in Hotel Den Helder.

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie dat een aantal rijschoolhouders uit Den Helder en Julianadorp (rijschool Kaandorp, rijschool Vermolen, rijschool Claudia, Rijschool Plona en Rijschool Ineke Oost) zich al zwemmende inzetten voor een goed doel. Dit jaar dus voor Gambia. Ook zal de kanaalzwemster Kyra Wijnker meezwemmen.
Men wordt gesponsord door diverse mensen en hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren aan dit goede doel. De sponsorzwemtocht begint om half tien.

Diezelfde dag is er ‘s middags een benefietconcert in Hotel Den Helder, aan de Marsdiepstraat. Eigenaar Wijnand Bos stelt belangeloos het atrium beschikbaar. Aan het concert wordt meegewerkt door algemeen gemengd koor Mescalanza o.l.v. Durk Geertsma, Liesbeth en Dick Laan en een ensemble van de stichting “Just Let It Happen”. Het programma bestaat uit zang en instrumentale muziek. De opbrengst van het concert gaat volledig naar het goede doel.

Het concert duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. 

Voor meer info zie: justletithappen.nl of inekeoost@hotmail.com

Zwembad Het Heersdiep, Het Nieuwland 2, 1784 EA Den Helder
Concertlokatie Hotel Den Helder, Marsdiepstraat 2, 1784 AP Den Helder. 

Allen van harte welkom!

 

Organisatie

Organisator :  Tommy Music Website : https://shop.simpleticket.eu/?eventid=1425

Over de organisator :

More about the Organizers

Website: https://shop.simpleticket.eu/?eventid=1425

Event categories: Evenementen, Goede doelen en Muziek

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman