20 t/m 23 mei 2019 – Avondvierdaagse Julianadorp

By Visited 2731 times , 1 Visits today

Start datum: 20 mei 2019
Eind datum: 23 mei 2019
Tijd: 17:30 to 20:00

Locatie: middelzand julianadorp

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Avondvierdaagse Julianadorp, een jaarlijks wandelfeest voor jong en oud.

De wandelvierdaagse is dit jaar van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei en we verwachten minstens 1000 deelnemers! Ben jij ook weer van de partij?
Net als vorig jaar kost deelname 4 euro per persoon en zijn er routes te lopen van 5, 10 en 15 kilometer. De start is opnieuw vanaf multifunctioneel centrum ‘t Dorpshuis, Middelzand 3504, bij de oranje deur. Inschrijven kan individueel of per school of vereniging.

Online inschrijven kan tot zondag 19 mei 18.00 uur.

* Nu ook met online betalingsmogelijkheid

Je kunt dit jaar ook direct online betalen. We bieden deze mogelijkheid aan na de vele positieve reacties op een enquête op onze Facebookpagina, vorig jaar. Wie online betaalt krijgt onmiddellijk het bewijs van deelname. Anders ontvang je het nadat je bankoverboeking bij ons binnen is.

* Contant betalen?

Wil je toch liever contant betalen, schrijf je dan in op maandag 20 mei, voor aanvang van de eerste wandelavond.

* Calamiteitenplan vereist telefoonnummer

Vorig jaar is door de slechte weersvoorspelling een avond helaas uitgevallen. We hebben daarom besloten om per inschrijving een telefoonnummer te vragen, waar we een calamiteiten-bericht naar toe sturen, mocht de vierdaagse opnieuw afgelast moeten worden. De nummers worden na afloop vernietigd.

Foto-moment vanaf 17.00 uur en na binnenkomst

Nieuw dit jaar is dat je met onze splinternieuwe banner op de foto kunt. Als je dat doet geef je ook toestemming om de foto op Facebook en/of onze website te plaatsen. Onze fotografen Thea de Boer en Hilda Gerssen zijn er op maandag, dinsdag en woensdag van 17.00 tot 17.45 uur. Na de wandeltocht kun je tussen 19.30 uur en 20.15 uur een selfie maken bij de banner. En die selfie plaats je dan natuurlijk op Facebook of stuur je naar ons zodat wij ’m kunnen plaatsen: info@avdjd.nl 
De banner staat voor de start buiten bij het startbureau, na terugkomst binnen.

Muziek niet bij de start maar tijdens de route

De diskjockeys van Vliet 60 stonden de afgelopen jaren steeds bij de start. Dit jaar staan ze tijdens de route om jullie met muziek aan te moedigen. Op maandag bij de snackbar aan de Callantsogervaart; op dinsdag op het terrein van ’s Heerenloo; op woensdag bij De Slenk; op donderdag op makelaar Buurman.

Rustplaats woensdag 5 kilometer is vrij

De deelnemers aan de 5 kilometer lopen een nieuwe route. Er is op die route geen grote centrale plek, waar alle deelnemers kunnen rusten. Ons advies is om op de groenstroken in Kruiszwin (voor en na het passeren van snackbar De Slenk) een eigen plekje te zoeken.

Nog even en dan is het zover!!
Avondvierdaagse 2019!
Tot dan 😃

 

 

Zo’n 900 deelnemers aan Dorper Vierdaagse

 

Organisatie

Organisator :   Website : http://www.avondvierdaagsejulianadorp.nl

Over de organisator :

More about the Organizers

Website: http://www.avondvierdaagsejulianadorp.nl

Event categories: Evenementen, Gezin, Kinderen, Recreatief en Sport

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman