7 juli 2017 – Fairhuizingsmarkt # De Meerpaal

By Visited 519 times , 1 Visits today

Start datum: 7 juli 2017
Eind datum: 7 juli 2017
Tijd: 12:15 to 14:00

Telefoonnummer: 0223-641517

Locatie: Cederhout 1, 1787RC Julianadorp

Website

Routebeschrijving Kaart vergroten

Omschrijving

Julianadorp – De Meerpaal houdt komende vrijdag een FAIRhuizingsmarkt. De kinderen van De Meerpaal hebben heel hard gewerkt om mooie knutsels te maken die te koop worden aangeboden op de markt. Bezoekers kunnen rondsnuffelen op de kinderspeelgoed, -kleding en -boekenmarkt.

Ook is er een rad waarbij hele mooie prijzen te winnen zijn. Er zijn spelletjes voor kinderen en een klein springkussen. Ook komt iemand schminken. Tevens is er koffie / thee / limonade met een punt eigengemaakte taart te koop.

Al het opgebrachte geld wordt gebruikt voor de aanschaf van speeltoestellen voor het nieuwe schoolgebouw. De Meerpaal gaat na de herfstvakantie verhuizen van Julianadorp naar Den Helder. “We hebben al van een aantal sponsors geld mogen ontvangen en de kinderen hebben door een wandelvierdaagse ook geld bijeen gespaard en nu hopen wij dat we door middel van deze markt ook weer een mooie bijdrage kunnen leveren aan de aanschaf van nieuwe speeltoestellen op het schoolplein.”

Om 12.15 wordt de markt spectaculair geopend door een lied met dans door alle kinderen van De Meerpaal. De markt duurt tot 14.00 uur. “We hopen dat we vrijdag veel bezoekers mogen ontvangen op onze FAIRhuizingsmarkt!”

Bronvermelding Den Helder Actueel

Organisatie

Organisator :  De Meerpaal Julianadorp Adres : Cederhout 1, 1787RC Julianadorp Mobiel : 0223-641517 Email : info@demeerpaaldenhelder.nl Website : http://www.demeerpaaldenhelder.nl/

Over de organisator :

Contact opnemen met de organisatie

More about the Organizers

Email: info@demeerpaaldenhelder.nl
Website: http://www.demeerpaaldenhelder.nl/
Telefoon: 0223-641517

Event categories: Evenementen, Markten en Openbaar

Review

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman