25 mei 2019 – Jennie Lena tijdens jubileumconcert # Stadspark.

By Visited 242 times , 1 Visits today

Start datum: 25 mei 2019
Eind datum: 25 mei 2019
Tijd: 12:00 to 17:00

Locatie: Stadspark Den Helder

Omschrijving

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel, en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren.

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Jennie Lena. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar iedereen een instrument bespeelde en waar uit elke kamer van het huis alle denkbare muziekstijlen klonken. “Muziek woonde altijd al in mijn lijf en in mijn ziel. Het is voor mij de meest logische manier om me uit te drukken.” Zelf maakt Jennie Lena een combinatie van onder andere pop, soul en blues.

Ze is dan ook meer dan zomaar een zangeres: ze is een authentieke artiest met charisma. Haar stem Is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Jennie Lena in het voorprogramma van Joss Stone gestaan, trad ze op in het legendarische Apollo Theater in Harlem, New York, ging ze meerdere keren op clubtour door Europa, verzorgde ze optredens in Azië en de Verenigde Staten en was ze regelmatig te gast bij programma’s als Giel (3FM) en De Wereld Draait Door (NPO 1). In 2015 doet ze mee aan The Voice of Holland.

Organisatie

Organisator :  

Over de organisator :

Event categories: Dag van de muziek en Muziek

Comments are closed.

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman