13 juli 2019 – Zomercarnaval 2019 # Willemsoord

By Visited 1278 times , 1 Visits today

Start datum: 13 juli 2019
Eind datum: 13 juli 2019
Tijd: 13:00 to 23:00

Telefoonnummer: 0655753090

Locatie: willemsoord den helder

Website

Omschrijving

Het jaarlijkse Zomercarnaval is gratis toegankelijk en voor elke leeftijd is er wat te beleven.

PROGRAMMA
? Kinderprogramma
?? Zomercarnaval Parade
? Battle of Drums 2019
? Caribbean Concert
? Afterparty

FOOD
Foodtruckfestival Den Helder

Zomercarnaval Den Helder is onderdeel van de Helderse Zomerfeesten. Het complete programma is binnenkort te vinden op www.heldersezomerfeesten.nl

Zomerfeesten gaan op herhaling

Den Helder – De Helderse Zomerfeesten keren dit jaar terug op Willemsoord. Ze bestaan uit het foodtruckfestival, zomercarnaval en het concert aan de werf en vinden dit jaar plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli.

“De eerste editie bleek afgelopen zomer een doorslaand succes met een paar duizend bezoekers, dus een vervolg kon niet uitblijven”, aldus Daniël Albers, die samen Marius Mahabir en Djeyan Autar de drijvende kracht is achter het driedaagse festival. “Samen met de Helderse ondernemers die zich als sponsors achter het festival hebben geschaard, Willemsoord Den Helder, de gemeente Den Helder en uiteraard de vrijwilligers gaan we er een prachtige tweede editie van maken. De vaste onderdelen zullen blijven en daarnaast gaan we kijken naar een paar uitbreidingen.”

Dit betekent elke dag lekker eten op Foodtruckfestival Den Helder. Een kinderprogramma komt er ook weer met diverse activiteiten. De vrijdagmiddagborrel kan gevierd worden tijdens het Concert aan de Werf met diverse muziekoptredens en op zaterdag is het tijd voor het jaarlijkse Zomercarnaval Den Helder met Caribische muziek en de Battle of Drums 2019. Zondag is de laatste dag van het festival, ook dan is er een uitgebreid muziekprogramma met optredens van diverse Helderse artiesten.

Het laatste nieuws en meer informatie over de Helderse Zomerfeesten is te vinden op de facebookpagina van Helderse Zomerfeesten.

Bronvermelding Den Helder Actueel

 

Organisatie

Organisator :  Zomercarnaval Den Helder Mobiel : v Website : http://heldersezomerfeesten.nl/

Over de organisator :

More about the Organizers

Website: http://heldersezomerfeesten.nl/
Telefoon: v

Event categories: Dansen, Evenementen, Horeca, Muziek, Salsa en Zomercarnaval

Comments are closed.

Gerelateerde activiteiten

DutchEnglishGerman